Hoi iedereen ,jullie zijn vast benieuwd wie hier nu achter deze webshop zit.

 

't Vlaams cadeautje

 

In Vlaanderen, meerbepaald de Westhoek waar onze helden hebben gestreden voor de vrijheid ,waar de Poppies (klaprozen) volop bloeien en waar tal van gesneuvelde soldaten hun laatste rustplaats vonden, vindt u dus 't Vlaams cadeautje. 

Een online shop wel te verstaan !

Het ontwerpen van een Vlaamse textiel collectie werd mijn nieuwe roeping,dus werd er enkele maanden terug een facebook pagina in het leven geroepen ( los van alle geboortegeschenken en cadeautjes) uit pure frustratie!!!

Wederom een succesverhaal, https://www.facebook.com/T-Vlaams-Cadeautje

Op amper een paar maand tijd bereikte ik de kaap van 1000 likes en meer. De bestellingen volgen elkaar op, maar zoals iedereen ondertussen wel weet, is Facebook niet echt rechtsdenkend en zie ik mij dus genoodzaakt een webshop op te bouwen ,zodat jullie verder volop van onze Vlaamse collectie kunnen blijven genieten. Vlaamse t-shirts zijn momenteel een echte hype, ook voor Vlaamse hoody's en Vlaamse gadgets zit u bij ons op het juiste adres.

Hebt u zelf een idee die u wenst door te sturen of wilt u een specifieke Vlaamse tekst op een t-shirt of hoody, laat dit dan gerust weten via email: tcadeautje@hotmail.com ,wij geven jou dan een spoedig antwoord .

Voilà, dat ben ik... Ja u leest het goed... Een vrouw,

Mijn naam...Francine Verbeke 

Vlaamse groeten !

 

PS: Wist u dat we naast deze website ook een website voor geboortegeschenken en geschenken voor elke gelegenheid hebben?

Wel u kunt deze vinden via een tabblad op deze website of via onderstaande link.

 website : https://www.tcadeautje.be/

Facebook : https://www.facebook.com/TCadeautje

 

 

OPGELET !!!

we versturen onze pakjes met B-post en enkel binnen BELGIE !!!