Hoi iedereen ,jullie zijn vast benieuwd wie hier nu achter deze webshop zit.

Het begon met een geschenkenwinkel te Heule,T'Cadeautje ik denk nu zo een 6 à7 jaar geleden.

Ik maakte als hobby handdoekcreaties voor geboortes, mijn echtgenoot Vanderplancke Christophe, opende een winkeltje T'Cadeautje die dichtbij een school gelegen lag.

Algauw werd er niet alleen snoepgoed, dranken en sigaretten verkocht, maar kwamen mijn creaties in de winkel te staan.

Ons gamma werd verder uitgebreid en we werden algauw een gekende cadeau winkel die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde geboortegeschenken.

Christophe vond dat de winkel niet echt iets voor hem was en ik stapte na een tijdje twijfelen mee in de zaak.

Mijn passie, mijn job...Begon dus met T'cadeautje (zie link)  https://www.facebook.com/TCadeautje ,nu zo een goede zes jaar geleden... Een waar succesverhaal!

Een 3-tal jaar geleden hebben wij door het verlies van mijn vader de winkel stopgezet en zijn we online verdergegaan. Dit was een emotionele stap, maar we hebben hier geen spijt van. Mede daardoor kon ik meer klanten tevreden stellen en werd het alsmaar drukker. Tot op vandaag doe ik dit nog steeds allemaal alleen .

Bent u dus naast Vlaamsgezind textiel ook op zoek naar gepersonaliseerde geboortegeschenken, dan vind u deze via : https://www.facebook.com/TCadeautje

Tot dan !

 

T'vlaams Cadeautje

 

In vlaanderen, meerbepaald de Westhoek waar onze helden hebben gestreden voor de vrijheid ,waar de Poppies (klaprozen) volop bloeien en waar tal van gesneuvelde soldaten hun laatste rustplaats vonden, vindt u dus t'Vlaams Cadeautje. 

Een online shop wel te verstaan !

Het ontwerpen van een vlaamse textiel collectie werd mijn nieuwe roeping,dus werd er enkele maanden terug een facebook pagina in het leven geroepen ( los van alle geboortegeschenken en cadeautjes) uit pure frustratie!!!

Wederom een succesverhaal, https://www.facebook.com/T-Vlaams-Cadeautje

Op amper een paar maand tijd bereikte ik de kaap van 1000 likes en meer. De bestellingen volgen elkaar op, maar zoals iedereen ondertussen wel weet, is Facebook niet echt rechtsdenkend en zie ik mij dus genoodzaakt een webshop op te bouwen ,zodat jullie verder volop van onze Vlaamse collectie kunnen blijven genieten. Vlaamse t'shirts zijn momenteel een echte hype, ook voor Vlaamse hoody's en Vlaamse gadgets zit u bij ons op het juiste adres.

Hebt u zelf een idee die u wenst door te sturen of wilt u een specifieke Vlaamse tekst op een t'shirt of hoody, laat dit dan gerust weten via email: tcadeautje@hotmail.com ,wij geven jou dan een spoedig antwoord .

Voilà, dat ben ik... Ja u leest het goed... Een vrouw,

Mijn naam...Francine Verbeke 

Vlaamse groeten !